Seljankapõhi lihaga
HIND (km-ga): 11.60 EUR/kg
KOOSTISOSAD: viiner, sink, suitsuliha, seaneer, veisekeel, veisesüda, sibul, marineeritud kurk,
oliivikonserv, tomatipasta, puljong, taluvõi, toiduõli, maitseained, suhkur, keedusool
Toote soolasus mitte üle 1,5 %
Lihtne valmistada, kiire ja maitsev tulemus:
Lisage vett või puljongit vahekorras 1osa seljankapõhja ja 1 kuni 1,5 osa vett või puljongit ning kuumutage keemiseni.
Kui kodus on külmkappi seisma jäänud mõned singi või vorstitükid - kuubistage need, võimalusel pruunistage kergelt ja lisage supile. Suurendage siis ka lisatava vedeliku kogust.
Võite lisada supile ka loorberilehe ja veidi musta peenpipart.
Serveerige hapukoore, pisikese sidruniviilu ja maitserohelisega.