Seljankapõhi lihaga

HIND (km-ga): 11.60 EUR/kg



KOOSTISOSAD: viiner, sink, suitsuliha, seaneer, veisekeel, veisesüda, sibul, marineeritud kurk,

oliivikonserv, tomatipasta, puljong, taluvõi, toiduõli, maitseained, suhkur, keedusool

Toote soolasus mitte üle 1,5 %


Lihtne valmistada, kiire ja maitsev tulemus:

Lisage vett või puljongit vahekorras 1osa seljankapõhja ja 1 kuni 1,5 osa vett või puljongit ning kuumutage keemiseni.

Kui kodus on külmkappi seisma jäänud mõned singi või vorstitükid - kuubistage need, võimalusel pruunistage kergelt ja lisage supile. Suurendage siis ka lisatava vedeliku kogust.

Võite lisada supile ka loorberilehe ja veidi musta peenpipart.

Serveerige hapukoore, pisikese sidruniviilu ja maitserohelisega.


kg