Seljankapõhi lihaga

HIND (km-ga): 6.90 EUR/kg

Koostis:

viiner, sink, suitsuliha, seaneer, veisekeel, veisesüda, sibul, marineeritudkurk,

oliivikonserv, tomatipasta, puljongikontsentraat, taluvõi, toiduõli, maitseained, suhkur, keedusool

Toote soolasus mitte üle 1,5 %


Lihtne valmistada, kiire ja maitsev tulemus:

Lisage vett või puljongit vahekorras 1osa seljankapõhja ja 1 kuni 1,5 osa vett või

puljongit ning kuumutage keemiseni.

Kui kodus on külmkappi seisma jäänud mõned singi või vorstitükid - kuubistage

need, võimalusel pruunistage kergelt ja lisage supile. Suurendage siis ka

lisatava vedeliku kogust.

Võite lisada supile ka loorberilehe ja veidi musta peenpipart.

Serveerige hapukoore, pisikese sidruniviilu ja maitserohelisega.


kg